Gyvenimo misija

Ko gero kiekvieną žmogų per gyvenimą yra aplankęs beprasmybės jausmas lydimas panelių abejonių: ar tikrai aš čia, žemėj, atlieku tai, kas reikia? Ar iš viso to kažkam reikia?? Juk tai daro daugelis žmonių!!! Šių minčių daigeliai pradėjo manyje kaltis šią savaitę, kai pakalbėjau su vienu žmogumi, kuris jau nedaro to, ką darė anksčiau. Žinoma, tos srities konkurencija jam išaugo stipriai. Bet. Štai ir buvo ta išganinga mintis, kad o vis tik?! 

Kiekvienas savo srities aistruolis yra reikalingas žmonijai. Juk vienas žinutės, kurią neši ar darbo, kurį geriausiai sugebi padaryt, nepadarysi. Kiekvienas, kad ir kokiam būrely besikrapštantis, jis daro naudingą darbą, padeda aplink jį susibūrusiems. Todėl gal nereikia taip galvoti, kad kiekvienas būtinai turi užkariauti mases, kad jaustųsi šioj žemėj atliekantis savo misiją. 

Gal kartais užtenka tą misiją vykdyti mažesniu mąstu? Ir dėl to jaustis gerai. Juk taip gera pirkti prekę ar paslaugą iš žmogaus, kuris tai kuria iš visos širdies, kuris yra savo reikalo aistruolis. Juk tai labai jaučiasi.. Tai galima sakyti toks didžiulis deficitas šiais lenktynių laikais. Todėl nebijok būt deficiniu. Būtent toks būdamas gali tapti didžiule dovana kitiems💎💚



#nenusivertink

#savistaba

#gyvenimomisija

#saviverte

Komentarai